Minikonfirmander

Tilmelding til Mini-Konfirmand foråret 2022

I løbet af vinteren vil det blive muligt at tilmelde sig her til minikonfirmandundervisningen i foråret 2022. Undervisningen vil være målrettet 3. årgang på Skærbæk Skole. I efteråret 2022 vil undervisningen være målrettet 3. årgang på Taulov Skole.

Undervisningen finder sted otte onsdage i ugerne 9-14 samt 16-17 kl. 14.00-15.30 i Taulov Kirke og Taulov Sognegård.

Minikonfirmanderne på Skærbæk Skole hentes hver gang af en bus, som kører t/r til Taulov Kirke, når undervisningen er slut.

Hver gang begynder vi med at spise et stykke brød og drikke saftevand.

Som minikonfirmand, så kommer man til at:

- høre gode historier fra Bibelen

- se hele den gamle kirke; også de skjulte steder; og få en masse at vide om kirken: hvorfor er den bygget sådan? Hvad skal tingene bruges til?

- synge og lære nye salmer

- lave forskellige aktiviteter/lege

- være med til gudstjeneste

- og meget mere...