Minikonfirmander

Tilmelding til Mini-Konfirmand efteråret 2021

Her kan du tilmelde dig til mini-konfirmand i efteråret 2021: https://forms.churchdesk.com/f/3QrG0kZhpm

Undervisningen finder sted følgende otte onsdage kl. 14.00-15.30 i Taulov Kirke og Taulov Sognegård:

6. oktober, 13. oktober, 27. oktober, 3. november, 10. november, 17. november, 24. november og 1. december (afslutning)

Den første gang hentes minikonfirmanderne på skolen. De følgende gange går minikonfirmanderne selv til sognegården, hvor vi begynder hver gang.

Hver gang begynder vi med at spise et stykke brød og drikke saftevand.

Undervisningen gennemføres af lærerne Lissi og Leif Larsen, samt sognepræst Finn Rønnow

Lissi og Leif Larsen er pensionerede lærere, men arbejder på deltid i kirken. Lissi er kirketjenervikar og Leif er kirkesanger.

Har du spørgsmål eller andet på hjerte, er du velkommen til at kontakte Finn Rønnow pr mail (fjr@km.dk) eller telefon 2399 3788

Vi glæder os til at tage imod de nye minikonfirmander fra 3. årgang på Fjordbakkeskolen i Taulov

Som minikonfirmand, så kommer man til at:

- høre gode historier fra Bibelen

- se hele den gamle kirke; også de skjulte steder; og få en masse at vide om kirken: hvorfor er den bygget sådan? Hvad skal tingene bruges til?

- synge og lære nye salmer

- lave forskellige aktiviteter/lege

- være med til gudstjeneste

- og meget mere...